| DianaXoXo a întrebat:

Strugurii ingrasa?batting eyelashes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ATHOS a răspuns:

Strugurii contin o cantitate mare de calorii!

15 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Strugurii nu ingrasa, sunt chiar foarte sanatosi! iti recomand sa mananci cat mai multi!

| MeGhosta a răspuns:

Ee ingrasa.Nu ingrasa.Sunt chiar sanatosi pentru noi tongue

| ElenaMaria a răspuns:

Eu asa am auzit mai demult la televizor cum struguri ingrasa. Dar nu numai ei si perele. Dar oricum is foarte sanatori big grin.

| ahahhah a răspuns:

Da, strugurii ingrasa.

| ancan a răspuns:

Dahappy
strugurii si bananele

| traficanta a răspuns:

Daca mananci in exces da ingrasa. Dar in general nu, sunt fructe si sunt foarte racoritoare pe caldura asta.

| Lavynyu a răspuns:

Da, strugurii ingrasa. La fel si rosiile si pepenii si semintele de floarea soarelui. Toate fructele si legumele ingrasa daca le mananci cu glazura de ciocolata, crema caramel sau frisca pe ele. Singure, tare ma indoiesc sa aiba vreun efect asupra siluetei noastre. Doar sa mancam cu kilogramele.

| alessia_7575 a răspuns:

Din cate stiu eu strugurii si bananele ingrasabig grin

| Anonimous_4345 a răspuns:

Nu te ingrasa dar te baloneaza

| Cσσкiє a răspuns:

Da. Strugurii şi bananele sunt singurele fructe care îngraşă, din câte ştiu.

| Krissa_2143 a răspuns:

Nu laughing
au vreo 40 de calorii pe 100 de grame confused

| NoKidding a răspuns:

A'ti inebunit...
maine-poimaine vezi ca intreaba daca aerul ingrasa

| pau89 a răspuns:

Mancat in exces probabil ca da, orice ar ingrasa ...Insa daca mananci normal, nu iti face probleme ca ar putea ingrasa...desi strugurii si bananele sunt printre cele mai calorice fructehappy

| s4a a răspuns:

Numai daca sunt consumati sub forma de vin dupa o masa copioasa. Fructele au un aport caloric extrem de scazut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu contin multe calorii 70 pentru 100 g, insa continand glucoza, sigur ca ingrasa

Întrebări similare