| frum a întrebat:

Sufar de o depresie severa, iau medicamente si imi simt capul mereu varza. Sunt ca o leguma si astept ca tratamentul sa isi faca efectul si sa redevin om.
Dilema este ca, iubitul meu este si"seful meu", adica suntem impreuna de 7 ani, lucram impreuna dar el este cel care ia decizii la lucru si eu sunt practic functia de executie a ideilor lui.
Pana nu am avut problemele astea am lucrat foarte bine impreuna. Acum, eu nu ma mai pot concentra, nu mai simt/gandesc bine si fac totul mult mai greu. El este foarte suparat pe mine ca nu ma mai ridic la asteptarile lui, imi face scandal zilnic la lucru ca este nemultumit, iar acasa se rasfrang toate aceste lucruri.
Tot ce imi doresc, de cand ma trezesc, este sa ajung in pat si sa ma ia cineva in brate, sa ma inteleaga, sa imi spuna ca o sa treaca. Insa dau tot de el, care se razbuna pe mine acasa pentru ca nu sunt ceea ce vrea la lucru.
Ce sa fac sa ies din aceasta stare? Am ganduri de sinucidere deoarece nu am liniste si nu ma intelege ca nu vreau sa fiu asa doar ca tot ce simt in capul meu mereu este o mare ceata.
Nu am parinti sau frati la care sa apelez...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Stai asa pana iti gasesti alt servici. Apoi ia-ti zborul si ia-o dela inceput. Un barbat care nu te intelege nu merita atentia ta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Cel mai bine desparte te de el de ce stai intr o relatie toxica, tu vrei iubire iar el i si bate joc de tine, ce varsta ai? Ai nevoie de cineva care sa te ajute sa te inteleaga sa nu te critice sa nu te jigneasca sa nu se răzbune pe tine, tu spui ca tot ce i ti doresti este de cand te trezesti sa ajungi in pat sa te ia cineva in brate, sa te inteleaga, sa te asigure ca totul va fi bine, de asta au nevoie femeiile de un barbat iubitor tandru nu de un tiran si de un șef.

| Wr3nch a răspuns:

Sa il iei deoparte si sa ii explici frumos ca nu poti functiona optim pana nu isi face tratamentul efectul. Daca nu intelege cu vorba buna, te desparti de el si salut. Pentru ca langa un om toxic nu te faci mai bine.

| Emma30555 a răspuns:

Poate e timpul sa îți cauți alt iubit, sa pleci de la tipul asta, și sa cauți și un alt job mai ușor pentru moment. Lupta pentru sănătatea ta, am impresia ca tipul asta mai rău îți înrăutățește starea.

| Crackman a răspuns:

Eu sunt de parere ca ar trebui sa ii spui sa caute pe altcineva plus de asta daca tu simti ca este toxic, zic sa faci pasul sa pleci. Totul depinde de tine, bineinteles

| Legion7X a răspuns:

Pleacă de lângă el sau numai sta în apartament cu el in caz că stai cu el. Este un troll provocator de ceartă din lucruri mărunte. De la trolii faci depresie. Cu Ce pastile sa îți treaca dacă el te alimentează mereu cu lucruri care aduc zile proaste. Iți pierde și efectul pastila. Îți trebuie oameni cu energii pozitive pentru o starea de spirit pozitivă. E vampir.

https://www.google.com/......resti/amp/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba tratamentul antidepresiv, eventual și medicul psihiatru.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Schimba și partenerul.
Legion7x ti-o dat cel mai bun răspuns!

| Mopmop a răspuns:

Strange bani si te muta urgent. Lui da-i bloc pe toate caile!
Mai simplu de atat nu se poate!
Data viitoare nu iti cauta o relatie la locul de munca!

| frum explică:

Eu sunt dispusa sa plec de la lucru, am niste bani pusi deoparte si sa nu mai lucrez macar doua luni. El nu se poate abtine, nu vrea sa ma lase si nu este deloc alaturi de mine personal, imi reproseaza mereu ca vreau sa il las balta la lucru. Eu nu vreau si imi este rusine ca nu mai lucrez asa cum lucram, doar ca nu mai pot! Plang intruna ca este nemultumit de mine si nu stiu cum sa ii explic ca imi doresc din suflet doar ca nu mai pot. Tot ce vreau de la el este sa ma ia in brate, sa nu ma mai judece. Nimic altceva.

| CtBogdan a răspuns (pentru frum):

Deci pentru el banii proveniti din lucru sunt mai importanti decat tine.

| frum explică (pentru CtBogdan):

Da. Insa el pentru mine este totul. L-as iubi si daca ar fi bolnav, in orice situatie. Imi pare atat de rau ca m-am distrus incat el sa fie nemultumit de mine si nu stiu ce as putea eu sa mai fac sa fie pace.

| ywar a răspuns (pentru frum):

Iti iubesti agresorul si vorbesc cat se poate de serios. Totul a capatat toxicitate in secunda cand el a inceput sa-si manifeste dorinta de a (te) domina pe toata caile. Este un fel de dictator si asta nu te ajuta deloc. Te afli in cel mai prost loc cu putinta. Intai ai grija de tine, pe urma de altii. Fa lucruri daca nu vrei ca situatia sa o ia la vale.

| CtBogdan a răspuns:

Il chemi langa tine si ii spui sa-ti acorde 10 minute din viata lui ca sa-i poti explica toata situatia din punctul tau de vedere.

Ii explici cum te simti, ce iti doresti si ii ceri sa-ti acorde o pauza lunga pana cand medicamentele te vor pune pe picioare.

Daca nu isi schimba comportamentul atunci fa tot posibilul sa strangi bani si sa pleci de langa el.
Incearca sa-ti faci planuri de viata pe cont propriu.