| tinna a întrebat:

Sufar de sindrom saheen din cate am citit eu este un diabet insipid am luat tot felul de tratamente binenteles date de medicul endocrinolog dar nu prea au avut nici un rezultat am pus vreo 2-3 kg va rog sa ma ajutati cu sfaturile dv multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| dy a răspuns:

Ai luat 2-3 kg pentru ca, probabil ti-a dat sa iei hormonul care-ti lipseste (ADH, adica antidiuretic hormon, pentru a nu mai pierde atatea lichide prin urinare, deci n-ai luat kg in .grasime, ci apa! N-ai urinat mai putin de cand ai inceput tratamentul?
Cred ca trebuie sa ai relatie stransa cu endocrinologul si sa-i spui fiecare modificare pe care o simti, daca nu, cauta alt endocrinolog.Colaborarea dintre tine si medic e cheia succesului pentru tine, nu e de joaca! Multa sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun este regimul alimentar, dar tinut cu sfintenie, daca il tineti va asigur ca o sa ajungeti sa nu mai aveti nici diabet, cu rabdare se fac toate.