Poate de psoriazis pustulos. Nu ai cum sa te vindeci de aceasta boala, trebuie doar sa urmezi tratamentul recomandat de dermatolog fara sa-l schimbi prea des si dupa cateva luni, leziunile se vor ameliora. E drept ca ameliorarea e temporara, leziunile vor reaparea, dar deocamdata nu exista un tratament mai bun
Ioanaa, e adevarat ca psoriazisul nu se vindeca niciodata si ca evolueaza in pusee, dar tu nu te-ai exprimat gresit, ci ai spus a psoriazisul e o boala infectioasa determinata de un virus ceea este fals.
Rocoina calmeaza eczema, psoriazisulsi eruptile insotite de mancarimi se gasete la plafar
Leziunile iti dispar, dar virusul ramane in sange, boala poate recidiva oricand. De obicei in perioadele cand esti stresat destul de mult, dar totusi nu se cunosc f multe despre detalii despre aceasta boala.
Stiu ca trebuie sa tii regim, si incerci sa eviti pe cat posibil stresul (desi asta e cam greu), in rest mai multe indicatii la medic.
Creme ce le poti folosi sunt Dermovate, Daivonex etc. Si mai este o crema preparata, f buna, dar nu stiu exact din ce e facuta, mai bine apelezi la un dermatolog f bun.
Multa bafta si sa imi zici cum evolueaza lucrurile. >
Brigaela, poate m-am exprimat gresit, dar crede-ma, mama mea are psoriazis si stiu f bine cum sta treaba.