Tu nu ești fica lui Violeta? Ca prea des te vad pe aici, toată ziua, de fapt 24 din 24
Nu te ocupi cu nimic?
Fără grijă! Părerea mea este să încerci tratamente cât mai naturiste și sa nu-ți fie jenă. Toată lumea transpiră. Nu sesizează nimeni, ce importanță are cum te percepe lumea? Mai multă încredere în cine ești, o dată cu această anxietate apare si mai multă transpirație, te îmbolnăvești mai mult din cauza acestor gânduri. Oamenii din jur mereu ne pun o etichetă, asta nu înseamnă că ea ne definește. Crede-mă că de multe ori am observat și eu cum din cauza faptului că aveam pete de transpirație pe haine, poate si firești, la cele 30 de grade, lumea mă privea de parcă căzusem din nava extraterestră, dar cui îi pasă până la urmă? Nu e un lucru voit, e ceva firesc și i se poate întâmpla oricui. Privește lucrurile cu mai mult optimism. Există oameni care nu au igiena pe care o ai tu și chiar dacă nu transpiră asta nu însemnă că nu trebuie să se spele. Să fim serioși dacă am trăi gândindu-ne doar la ce spun alți oameni despre cine suntem nu am ajunge nicăieri. Capul sus
Sesizează ca sunt transpirații în hiperhidroza care emana miros urat,de multe ori de la o alimentație defectuoasa. Nu toate transpirațiile sunt blânde și fără miros! Mai transpira omul dar nu în halul ala in care transpir eu! Degeaba am făcut baie acum sunt perceput ca fiind nespălat, cum sa mai am încredere dacă am văzut ca unii se fereau de mine în magazine? Sa ma mint? Nu pot sa ma mint, sa mint ce e evident, realitatea! Acum și mai rău sa agravat anxietatea, sinuciderea e singura situație sa scap de toate dar nu am curaj, nu pierd absolut nimic dacă nu mai exist, absolut nimic, am pierdut totul deja!
Ești o fata inteligenta, sper ca nu ești neam cu ea ca prea atentezi la rank 1 săptămânal! Sau și tu ai anxietate și nu te poți duce la work?
Buna ziua. Am raspuns intrebarii dumneavoastra printr-un articol https://beauty-room.ro/......-si-stil/. Multa sanatate. Speram ca am adus un pic de claritate