| Libelle a întrebat:

Sufera cineva de pe-aici de diabet?
diabet zaharat...cum va simtiti? v-ati obisnuit cu aceasta ``boala``? cum se manifesta? va puteti bucura de ce mancare doriti, depindeti de medicamente? e o boala ereditara, adica ati mostenit-o de la cineva din familie?, cum ati trecut peste cand ati aflat ca suferiti de diabet, ati avut motive de ingrijorare sau viata voastra a decurs normal?
va rog din suflet sa raspundeti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Uite aici ce trebuie să știi: http://www.romedic.ro/diabetul-zaharat
Sănătate.
Pa, pa.

| BRG a răspuns:

Sărut mîna Diana eu am diabet de 10 ani de la vîrsta de 22 de ani acum am 32de ani, eu am diabet tip 2 adică fără insulină, eu i-au doar pastile, siofor de 1000mg, şi amaril, nu nu m-am obişnuit cu această boală, î-mi este foarte greu să ţin regimul, şi diabetul l-am făcut după ce la 14 ani m-a călcat o maşină, la noi în familie nimeni nu a avut diabet, de ce întrebi ai şi tu diasbet? De care ai? Ce vîrstă ai acum? Ş

| remus a răspuns:

Diabetul este o boala ereditara, tatal meu a avut, avem toti fratii, eu am diabetul pe cale nervoasa, este oscilanta glicemia la mine in general rar depasesc 130. Nu mi-am facut probleme, mananc de toate ce imi place in cantitate mica si des, medicamente nu iau doar ceai de anghinare zilnic dimineata cu 15-20 picaturi de propolis. Multa sanatate va doresc!

| Stefania a răspuns:

Buna!

Diabetul zaharat este un caz destul de grav.Eu cred ca nu poate sa sufera multi de diabe zaharat, dar Doamne fereste`sad, dar eu consider ca sunt destul de sanatoasa`happy. Nu mai consum ciocolata si nu beau sucuri, nu mananc paine alba, doar neagra`happy si mananc multe fructe care contin multe, multe vitamine, nu mananc fast-fooduri, nu mananc chipsuri, nu prea consum carne doar de pui, dar carnea de porc ma atrage foarte mult`love struck, dar doar de craciun `winking si in plus practic un sport care imi place foarte mult DANSUL`love struck love struck love struck! Mereu dansez`love struck, oriunde as fi, cu oricine, si mai ales cand sunt la petreceri si/sau la evenimente`love struck nu-mi pasa de nimeni si de nimic, doar sa dansez`love struck.Consider ca traiesc o viata destul de sanatoasa`happy. Imi place sa traiesc viata din plin si chiar sincera sa fie nu ma intereseaza parerea altora `happykiss

[{ By °oღ♥MiCo0TzA♥ღo° ♥PiNkY♥ }]

| Libelle explică:

@Cristi_din_Bucuresti-nu stiu inca.
o sa aflu curand un rezultat dar... tare mi-e teama ca dacrying
bunica mea are, strabunica mea a avut, unchiul meu are, mama isi face analize odata cu mine, deci...am toate sanselecrying
azi cand am aflat ca trebuie sa imi fac de urgenta analize. m-am simtit oribil., m-am panicat foarte tare.straight face

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Buna eu nu am diabet si nici nu vreau sa am insa in familie am avut iar bunicul meu are si mama nu are deci am sanse si nu vreau oricum nu cred ca o sa am