anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Suna prea mica de statura!
am 14 ani la vara 15 si am doar 1, 52 m
e tare rau? stiu ca nu voi mai crste cu mult!
fetele din clasa sunt inalte

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Imi cer mii de scuze! Acum sa iti dau un raspuns adecvat, totusi. Esti fata si se schimba un pic lucrurile. Vei creste pana in jurul varstei de ~18 ani, mai mult sau mai putin. Cat vei creste,nu pot sa iti spun, genetica stie, depinde de cat de inalti sunt parintii tai. Daca vrei neaparat sa cresti in inaltime te sfatuiesc sa vorbesti cu medicul tau de familie. Totusi, inaltimea pe care o ai acum nu trebuie sa te ingrijoreze, iar faptul ca celelalte colege sunt mai inalte nu conteaza asa mult. Sa iti spun un secret: mereu am fost cel mai mic de inaltime in clasa, dintre baieti. Iar tu poti purta tocuri. Oricum, sa stii ca baietii prefera fetele mai mici de inaltime decat ei, pentru ca in felul asta pot sa spuna si ei ca sunt barbati. Un barbat nu vrea niciodata o femeie mult mai mare in orice dimensine, kg, cm, pentru ca pare copil pe langa ea. Exista si exceptii, dar in general...ma intelegi. Asa ca nu ai motive de ingrijorare. happy

9 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Vei creste pana la 20 de ani, unii au crescut in armata. Incearca sa fii activ, basket, inot, orice sport care te intinde, si te forteaza. Am fost mereu cel mai mic de inaltime in scoala, am crescut cand am inceput sa fiu mai activ, ma urcam in toti copacii, ma agatam de orice era mai inalt decat mine. Dar basketul si inotul e clar ca te intind. Dar conteaza si genetica, daca parintii sunt scunzi, nu vei fi cu mult mai inalt decat ei. Iar daca fetele din clasa sunt mai inalte, iti recomand sa mergi pe la alte clase. Stii ca motanul nu sta noaptea acasa? Fii motan.

| EVA9443 a răspuns (pentru valentingb):

Hey sunt fata

| valentingb a răspuns (pentru EVA9443):

Imi cer mii de scuze! Acum sa iti dau un raspuns adecvat, totusi. Esti fata si se schimba un pic lucrurile. Vei creste pana in jurul varstei de ~18 ani, mai mult sau mai putin. Cat vei creste,nu pot sa iti spun, genetica stie, depinde de cat de inalti sunt parintii tai. Daca vrei neaparat sa cresti in inaltime te sfatuiesc sa vorbesti cu medicul tau de familie. Totusi, inaltimea pe care o ai acum nu trebuie sa te ingrijoreze, iar faptul ca celelalte colege sunt mai inalte nu conteaza asa mult. Sa iti spun un secret: mereu am fost cel mai mic de inaltime in clasa, dintre baieti. Iar tu poti purta tocuri. Oricum, sa stii ca baietii prefera fetele mai mici de inaltime decat ei, pentru ca in felul asta pot sa spuna si ei ca sunt barbati. Un barbat nu vrea niciodata o femeie mult mai mare in orice dimensine, kg, cm, pentru ca pare copil pe langa ea. Exista si exceptii, dar in general...ma intelegi. Asa ca nu ai motive de ingrijorare. happy

| IngerAlb a răspuns:

Sa stii ca mai avantajate sunt fetele mici de statura..Nu e bine sa fii nici prea inalt, dar nici prea scund..Pentru tine e OK.In clasa la mine, am o fata de 15 ani care are 1, 40.deci.

| CoffeeBreak a răspuns (pentru IngerAlb):

Fiecare se dezvolta in ritmul lui. vreau sa spun ca sunt a 10-a si am o colega de 1.52..nu inaltimea e o problema; ce e in interior conteazarolling on the floor

| Trăie a răspuns:

Fetele normal la varsta aceasta cresc mai repede in inaltime ca baietii, stai linistit cu timpul le vei ajunge si depasii, nu-ti face griji vei creste, de obicei alunele si nucile ajuta la cresterea in inaltime combinate cu atarnari cu mainile de o bara fixa, in timp te vei inalta ai rabdare nu te astepta la rezultate imediate

| HopeAndDream a răspuns:

Fiecare e cum a fost lasat de natura. si eu in clasa am multe fete mici de statura, dar sunt frumoase si asa. Vei mai creste cam pana la 2 m, dar priveste partea buna..vei putea purta tocuri, ceea ce alte fete nu pot deoarece sunt prea inalte. Si nimeni nu e prea inalt sau prea scund. Fiecare e perfect asas cum e. happy

| siliker a răspuns:

Chiar daca nu vei mai creste asculta de vorba: "esentele tari se tin in sticlute mici"winking

| razvancioca a răspuns:

Pana la 20 de ani te dezvolti, dar depinde si de parintii tai cat de inalti sunt, ca si aia cpnteaza. Funda daca te-am ajutat big grin

| coco222 a răspuns:

Eu sunt mai inalta cu putin da sigur vei mai creste pana la 20 de ani