| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Sunt analize pentru dureri abdominale? Daca da, care sunt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Trebuie sa mergi la medicul de familie. Noi nu știm de ce analize exacte ai avea nevoie. Depinde ce simți, cum se manifestă etc. Aici nu sunt doctori, maxim studenți

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Fa-ti o radiografie abdominala

| VulpeaDinUmbra explică (pentru IL0VEDINER0):

Pai mi s-a facut si nimic. Sau radiografia cu ecografia nu sunt tot una? Ca ecografie mi s-a facut si a iesit buna

| VulpeaDinUmbra explică (pentru annonimaaaa555):

Deci durerea mea la burta se simte asa ca si cum ar fi de la piele. Deci inseamna ca am ceva la pielea de acolo?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Nu știm asta...du-te la medicul de familie, zi tot ce simți si unde si o sa ți dea trimitere unde trebuie

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Nu sunt tot una. Sunt 2 chestii total diferite
Radiografia este o metodă imagistică rapidă și nedureroasă, care utilizează raze X pentru a prelua imagini de la nivelul oaselor, dinților, articulațiilor și organelor
Ecografia, cunoscută și sub denumirea de sonografie, reprezintă o investigație imagistică non-invazivă și nedureroasă, care interceptează imagini de la nivelul organelor interne și țesuturilor moi (cum ar fi vase de sânge) cu ajutorul ultrasunetelor

| gabicoo a răspuns:

Ecografie abdominala.