Nu merita nici sa-ti faci piercingul si nici sa-ti dezamagesti parintii.Si la 13 ani tu te gandesti la asa ceva?
Nu merita, e un moft al efectului de turma, nu te lua dupa altii, fii tu insuti.
Te inteleg, e destul de fain sa ai azi un pierce, banuiesc. Tu asa consideri, nu? Mai asteapta. Sfat prietenesc: mai asteapta. O sa fie si mai "cool" dupa 15-16 ani cand poate ai sa-l vezi din mai multe posturi.
Hai gata cu teribilismul, fugi la scoala si lasa copilariile aici. Esti singurul din gasca care n-are piercing? Invata sa ai personalitate, nu fi naiv si influentabil. Si sunt de acord cu parintii tai. Bafta la invatat!
Nu iti face nici un fel de piercing, nu merita, cum sa te "gauresti"? Asta e o moda proasta de mutilare a corpului omenesc.
Pierce la 13 ani? E destul de misto pierce-ul parerea mea dar mai asteapta si tu sa faci 15-16 ani, ca esti prea mic.
Parintii tai nu merita o astfel de dezamagire. dragul meu, ai o viata inainte, stai linistit, crezi ca ve-i fi vazut altfel doar pntr ca ai un piercing? Nici de cum. tot tu ramai, asa ca incearca sa iesi in evidenta prin calitatile tale si prin gesturi de admirat! Si tinand cont ca ai 13 ani, sigur este doar o nebunie de moment. hmm nu vrei sa devii politist, sau sa lucrezi in cadrul armatei? Daca da, i ati gandul, stii ca nu ai voie sa ai semne de genu? Deci iese din discutia cercelul si tatuajul.pentru ca esti minor, un salon specializat iti cere aprobarea parintilor. Ia sfatul meu in considerare ca fosta adolescenta ce a avut si ea genul aceste de,, nebunii''.
Parerea mea este sa nu iti bagi, la varsta asta ai altceva mai bun de facut decat sa te prostesti cu asa ceva.
Asteapta sa mai cresti
Intra pe profilul asta sa vezi una de 11-12 ani cu pirce in nas si buza! acum depinde si de parinti! http://hi5.com/......8%A0--html
Fa ceea ce simti dar sa nu-ti para rau dupa. cred ca iti va cere acordul parintilor. dar nu inteleg cu ce poate afecta un piercing invatatul? ha? ai mei m-au lasat sa-mi fac si am terminat cu note destul de mari. incearca sa-i convingi si explica-le ca este o moda si il poti scoate. nu este ca un tatuaj(pe viata) succes
Pai 1 corpul nu este destul de dezvoltat si 2 unde vrei! eu zic ca nu e varsta! parerea mea
Mario1996 întreabă: