Pai nu moare nimeni daca nu mananca fast-food si mananca mancare facuta in casa, o ciorba, supa, mancare de cartofi, etc.
Si in plus, daca ridici greutati nu cresti, nu stiu cine ti-a zis dar nu cresti. Ca sa cresti trebuie sa faci sporturi in care trebuie sa te fortezi sa cresti(what? ce exprimare proasta si la mine), cum ar fi basket, innot, gimnastica, voley, handball, etc.
Incearca sa joci voley sau handball, si chiar si basket, pentru ca la astea trebuie sa sari, si te intinzi, si automat, cresti.
Oh, si lasa fast-food-ul nu-ti face bine deloc!
Daca la doar 15 ani ai 1, 70, inseamna ca la 20 vei avea 1, 90, nu-ti fa griji ai sa mai creste in inaltime inca 5 ani dar in masa musculara inca 10-15...fa sport insa fii atent la ridicarea greutatilor la 15 ani nu prea se recomanda funda
Daca ridici greutati deasupra capului ii o problema seriosa...am probleme cu inaltimea si mi-or recomandat doctorii sa nu ridic greutati deasupra capului in rest nu-i mare problema daca ridici la piep... oricum consulta un doctor in legatura cu durerea de spate
Vei avea timp sa cresti, stai linistit, daca esti activ si joci fotbal sau ce-ti place tie...
Lucrurile vor veni de la sine