| BlaBla_1772 a întrebat:

Sunt baiat, am 18 ani si am niste cosuri pe piept si spate, am citit pe aici si crema de galbenele pare a fi solutia, folosesc si Zineryt de vreo saptamana si sincer par ca trec daar dupa ce vin de la efort gen fotbal si alte activitati pe care le am starea lor pare neschimbata, e chiar asa nevoie de un dermatolog, o sa merg si acolo dar vreau ca ultima solutie, intrebarea mea este : crema de galbenele e buna? mai stiti alte creme sau ceva din farmacii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Chris a răspuns:

Alimentatie sanatoasa + igiena corporala = nu ai cum sa gresesti

6 răspunsuri:
| VladConstantin20 a răspuns:

Garnier,ai grija de tine don't tell anyone

| Minty a răspuns:

Exista plasturi speciali pentru cosuri sau incearca metoda cu aspirina: dezinfectezi locul cu spirt sanitar si aplici cu un tampon de vata aspirina zdrobita in apa, cel putin pentru cosurile de pe fata functioneaza, Bafta!

| BlaBla_1772 explică:

Trexmaster, nu prea inteleg de la tine ce vrei, eu nu caut certuri vreau doar un sfat, cat despre Garnier, ce imi recomanzi mai concret de la Garnier?

| Încrucişătorul a răspuns:

BlaBla, ce are daca le storci? A, ca doare? Pai normal, doar n-ai vrea sa ramana in tine.

| gad a răspuns:

Pai poti sa incerci toata farmacia daca nu stii cu, ce ai de a face du-te la dermatolog / finca tu poti sa incerci chestii de la farmacie poate ce mia vezi pe la tv sau chestii babesti etc dar nu toate sunt compatibile pentru anumiti oameni

| cezara_8851 a răspuns:

Eu stiu ca cosurile pot fi genetice si din cauza varstei dar poate fi si din cauza mancarurilor nesanatoase evita dulciurile si sucurile iar despre creme nu prea stiu...