Mergi la cel mai apropiat magazin de produse naturiste si cere ulei din arbore de ceai Ti Tree (asa l-au scris ei gresit) de la Fares. Daca ai cunostinte in Franta roaga-le sa-ti trimita acelasi lucru marca Docteur Valnet, sau din America si Canada Dessert Essence.
Face minuni. Va trebui sa te speli bine cu un sapun antibacterian pe fata seara si sa dai pe cosuri cu acest ulei pur si cu siguranta vei observa rezultate. Poti merge la farmacie si cere "solutie antifungica" E o solutie preparata in farmacie (deci ai nevoie de o astfel de farmacie care are laborator) cu tinctura de iod deci o poti recunoaste usor. Se da tot seara fiindca pateaza insa in general pana dimineata se resoarbe in piele.
Uleiul de tea tree actioneaza cel mai bine pe cosurile stoarse fiind un cicatrizant extrem de bun. NU folosi tampenia aia de la Oriflame, are doar 10% tea tree, e scumpa si ineficienta plus ca ingrasa avand un excipient uleios in compozitie.
Desigur ca, daca acneea ta e foarte agresiva e bine sa mergi si la medic pentru un tratament cu o alifie medicamentoasa dar nu renunta la tea tree, mai ales ca o sticluta de la Fares e 13 lei si te tine luni de zile dandu-se foarte putin, doar cat sa se acopere zona afectata cu o pelicula de ulei esential. De asemenea uleiul trebuie sa fie esential, in cazul in care gasesti de la alta firma, nu trebuie sa scrie ulei volatil ci ulei esential.
Inceperea vietii sexuale nu are nici o legatura. S-au constatat scaderi sau disparitia acneei la fetele care incep sa ia contraceptive, dar tu nu poti lua asa ceva.
Ai incredere in tea tree eu asa am scapat de acneea virulenta pe care am avut-o la varsta aceea pe nas si pometi. Daca ai probleme si la ras, schimba imediat spuma de ras cu Intesa si arunca lamele sau orice alt aparat si foloseste Gilette blue 3. In plus eu ca sa scap de iritatia groaznica pe care o aveam, timp de vreun an de zile imi bagam fata in apa fierbinte, cat rezistam eu, inainte de ras, asta a ajutat si acneea sa se reduca. Dupa aproape un an pana in prezent n-am mai avut nici o problema cu iritatia. Poate ti se pare o problema adiacenta dar uneori iritatia in urma rasului poate face sa apara si cosuri, cel putin mie mi se intampla frecvent, trezindu-ma cu ditamai cosu sub barbie.
Consulta un dermatolog si iti va da o lotiune/cv pentru tipul tau de cosuri. Cu viata sexuala este un mit...
PuFiLiCi98 întreabă:
RMG întreabă: