Eu am crescut pana la 15 ani si apoi m-am oprit la 1, 89 cm. Altii cresc pana la 20-22 ani. Altii raman mici. Fiecare cu felului, depinzand de mostenirea genetica. Uita-te la parintii si bunicii tai si poti fi ca ei sau mai inalt. Se spune ca cei de azi cresc mai inalti ca parintii.
E ceva normal. Unii cresc dintr-o data, altii treptat. Pana pe la 18-20 de ani corpul e inca in dezvoltare si poti sa mai cresti.
Tu te vaiti ca nu cresti eu am 15 ani, am inceput clasa a 9 a si am 190 cm Sunt cel mai inalt din generatia de a 9 a
Prietene, pana la 19-20 de sni ai timp sa cresti. Depinde de genetica, daca ai rude inalte, asa vei fi si tu
Tatal meu mi-a spus ca si el s-a dezvoltat tarziu, adica in clasa a noua, iar mama mea mi-a spus ca i-a venit ciclul foarte tarziu.
Stra-bunicul meu si stra-unchii mei erau foarte inalti, dar tatal si bunicul meu au ajuns doar la 172-174 cm. Eu cred ca am deja 169 cm. Sunt la fel de inalt ca tata cand ma intind putin si el se apleaca putin. Dar colegii mei sunt si mai inalti.