| st1ks a întrebat:

Sunt baiat si am 13 ani.Acum am 1, 67 cm si 58 kg.Cand eram mai mic eram mai gras si mi s-au format niste sani, dar mici.Acum ca am slabit tot au ramas, dar a aparut ceva acolo ca o piatra si am inteles de pe net ca se numeste ginecomastie si ca este normala la varsta mea.Intrebarea mea este cum as putea sa scap de grasimea ramasa sub piatra aceea, la sani deoarece cand port ceva mai mulat se vede foarte naspa.Ma poate ajuta cineva? Promit ca dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Eu inca am aceias problema
de la varsta ta ^^
Tre sa te obisnuiesti happy
Uni au mai rau asa ceva'
Du-te la un endocrinolog cu parintii
Sa nu fie fro dereglare hormonala doamne fereste
Eu am fost din pacate doctor a spus
"asa e el nai ce sa ii faci"
Mia zis ca ori va trece cu timpul ori prin operatie
iar pentru mine operatia nu e o optiune ^^
Well... mai gasesti cate o fata sa zica cevalaughingE normal nu?
Mai gasesti si specimene din astea sa se ia de defectele tale
Daca iti zice o fata ca ai sanii mari
Intreab`o din scurt daca nu vrea sa suga ceva ^^
Adica vorba aia face haz de necaz LoL
Eu asa le zicrolling on the floor)
xD peace and take care ^^
Cate despre mica ta problema... (a noastra)
Laso'n voia domnului!

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Flotari, bicepsi, inot, alimentatie sanatoasa. Cam acestea ar trebui sa rezolve problema ta. thinking(hehe, in loc de tate mari lumea o sa vada ce muschi mari ai tu)
Si nu te teme, fetele serioase nu vor rade de tine, asa cum poate ti-au zis unii, ele au mult mai mult de carat. happy

| Siracuzia a răspuns:

Eu te-aş sfătui să mergi la medic.

| anotherchild a răspuns:

Eu am 16 ani si am aceeasi problema.
Simplu. port haine putin mai largi, nu xtreme de largi, dar sa nu fie mulate.
Si iti dau un sfat. Mie, baietii care poarta tricouri mulate mi se par cocalari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sport si atat.esti in dezvoltare.ardeti grasimile prin sport, ca la calculator o sa faci niste tate de-o sa-ti spuna prietenii si cunoscutii, domnisoara stiksa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi atent aici si eu am aceeasi problema ca tine si toti radeau dar nu prea m-a interesat finca nu se observa caci purtam haine largi si m-am pus sa fac sala si acum arata acele tata cu vrei tu sa zici mai bine ca si cand n-ar fi de loc
am facut muschi grasimea aceea de sub piatra se transforma in muschi dar ai de tras
SPOR

| miricx a răspuns:

Mai bine consulti un medic()am aavut si eu dar au trecut in timp.trec de la sine.sal