| ChrisNOW a întrebat:

Sunt baiat si am 19 ani, am 1.75 inaltime si 58kg si as dori sa ma mai ingras inca 12kg sau macar 10kg cat mai rapid si sanatos. Vreau sa dau cateva informatii, mananc cate 5 mese pe zi, insa nu pot manca mult sub nici o forma, mananc incet...mai pe scurt, nu am pofta de mancare' am incercat cu tot felul de medicamente si am fost si la doctor si nu a zis ca as avea ceva, insa eu vreau sa ma ingras neaparat...Va rog ajutor, vreau un program detailat sau orice! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UltraLex a răspuns:

Nu este sanatos sa te ingrasi sub nici o forma este din cauza metabolismului si eu am avut aceeasi problema acum cativa ani ori cat si ce mancam nu ma ingrasam dar cu timpul va trece dar asta inseamna totodata ca ai un metabolism sanatos

| ChrisNOW explică (pentru UltraLex):

Pai da am inteles, dar eu sunt slab?!

| UltraLex a răspuns (pentru ChrisNOW):

Da esti cam slab eu aveam 1, 78 si 57kg laughing deci eram mai rau

Si cum te-ai ingrasat si cu cat?

Acum am 21 de ani cam aceeasi inaltime cred si 67kg pur si simplu am inceput sa mai iau un greutate inainte cand eram in generala aveam undeva la 78 eram putin mai scund si cand am intrat la liceu slabisem brusc rau... din cauza metabolismului dupa cum ti-am spus (e la fel ca si cosurile nu ai ce le face pana nu le trece vremea) laughing am un fost coleg de liceu care si acum se plange ca nu se poate ingeasa

Si cand se poate termina acest cosmar pentru mine?

Nu stiu la mine a tinut 2 ani si
si apropo cand imi primesc funda laughing

Esti sigur ca o meriti? Nu vreau sa iti dau!

Multumit? Glumisem laughing

Da mersi big grin

N-ai pentru. ce...

17 răspunsuri:
| Andrey777 a răspuns:

Sunt persoane care au o problema total opusa :manaca putin si se ingrasa.
Este din cauza metabolismului. Daca spui ca mananci 5 mese pe zi inseamna ca esti absolut normal si ca nu ar trebui sa incerci sa te ingrasi.
NU INCERCA SA MANANCI MULTE DULCIURI DEOARECE METABOLISMUL SE VA SCHIMBA SI TE VEI INGRASA ENORM.

| ChrisNOW explică (pentru Andrey777):

Vreau sa ma ingras! laughing)

| Filipescu_Robert_1995 a răspuns:

Cauta-ma pe Facebook "Robert FGR" te pot ajuta foarte mult...

| ChrisNOW explică (pentru Filipescu_Robert_1995):

Serios?

| ChrisNOW explică (pentru Filipescu_Robert_1995):

Ce poza de profil ai? Ca sa nu gresesc persoana :O

| Filipescu_Robert_1995 a răspuns (pentru ChrisNOW):

Un tip brunet/negru intr-un tricou verde, daca nu reusesti, da-mi un mail cu nr tau de tel robertfilipescu95@gmail.com

| Filipescu_Robert_1995 a răspuns:

Dupa cum spuneam, te pot ajuta foarte mult...eu sunt logat cu facebook pe TPU poza de profil e asta care o am si aici cu tricoul verde...contacteaza-ma pe FB, daca nu reusesti da-mi un mail cu nr tau de telefon pe e-mail robertfilipescu95@gmail.com

Oricine este adept al unui stil de viata sanatos, doreste sa slabeasca, sa puna masa musculara, ma puteti contacta la e-mail de mai sus.