| XatomisX a întrebat:

Sunt baiat si am parul de 15 cm si am vrut sa il prind in coada l-am pieptanat bine apoi l-am prins intr-o codita dar problema e ca dupa ce am scos elasticul de par si am bagat mana prin par am luat multe fire de par cam 11 12 si dupa pieptanat cam 15 deci s-au adunat cam 25 de fire de par dupa toata treaba asta e mult sau e normal? eu zic ca am parul scurt pentru coada si de aia au cazut atatea ca era chinuit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

In medie iti cad cam 100 fire de par pe zi. daca il prinzi si il scoti din coada cade...nu e nimic anormal stai linistit. mie imi picau mai multe cand aveam parul lung, pana am realizat ca sunt barbat nu muiere si m-am tuns laughing. o sa treci peste perioada "pletelor", dar ai grija, daca acum iti cade mult, chelia te asteapta la 40 de ani. ai grija de el

| laptelaperfuzii01 a răspuns:

Eu nu-ti recomand sa-l mai prinzi in coada pentru ca asa a avut si unchimiu parul mare si uneori il prindea in coada. De ceva timp s-a tuns si se vede inceput de chelie

| Beelzebub22 a răspuns:

E clar! Incepi sa chelesti! laughing