anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat si am parul de aproximativ 25 cm il spal la 3 zile si nu pricep ceva il peipten prima zi cade putin par 5 10 fire maxim a 2-a zis la fel iar in a 3-a zi cand il piepten imi cad 30 40 si nu pricep de ce straight face bine e murdar deja a 3-a zi si apoi il spal la dus nu cade mult daca il piepten inainte si scot firele astia 30 40 daca nu il piepten cad la dus deci care e logica ca nu pricep laughing?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Cipri99 a răspuns:

Pai in medie pe zi femei/barbati nu conteaza le cad cam 100de fire de par la tine se observa pentru ca ai parul lung si eu il am de vreo 2-3cm simi cad am fost la doctor au zis cai normal.

| Wehrmacht a răspuns:

Si eu sunt tot baiat si am parul lung de 25-30+cm(difera lungimea, la spate e mai lung).Eu iau in mana parul, il tin drept, infig "peptenele" in el si trag de par inspre cap, nu de pieptene ca daca e incalcit o sa iasa cu tot cu radacina daca trag.
Nu il pieptena cand este ud.Usuca-l putin(nu foarte mult, sa poti sa il aranjezi) si da cu pieptenele usor, fara sa tragi de el daca e incalcit(poti sa ti cu mana de el in apropierea radacinii ca sa nu se traga de acolo).