| Dex_6605 a întrebat:

Sunt baiat si as vrea sa imi fac un pierce intre buza de jos si barbie mai in partea dreapta,nu am mai avut pierceuri pana acu (doar in ureche da nu se pune).Am o problema, eu sunt mai energic asa, daca as lua un pumn in fata mi-ar intra pierceul in dinti sau sa imi smulga gingia? si as dori sa imi ziceti un loc mai safety pentru pierce (in afara de limba) adica sa tina la bataie si din astea...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| mixxjim a răspuns:

Daca ti se intampla des sa nimeresti in batai nu-ti face piercing niciunde, e periculos si in plus poate fi si un punct slab pentru tine, pe apuca adversarul special de ureche de exemplu sau iti trage o lovitura in nuza sau in sprinceana, cum spuneai. si in buric e periculor, ca si daca iei un pumn in burta exista riscul sa te ranesti si zona buricului e foarte delicata. deci trebuie sa renunti la ceva, ori la piercing, ori la batai happy