| Anonim3627828366 a întrebat:

Sunt băiat și sunt clasa a 9 a in fiecare modul avem de făcut rezumatul a 3 romane deci 5 module 15 romane deja am făcut 9 romane și acum le încep cele din modulul 4. Aseară m-am pus în pat și cred ca am adormit după ceva vreme m-am ridicat din pat conștient și am mers să îmi iau geanta. Am scos caietul exact din geanta plus un pix și am mers spre pat am pus caietele pe noptieră și am adormit înapoi. Dimineața m-am trezit și nu știu ce exact s-a întâmplat.și de ce am reacționat așa. Are cineva un răspuns? Este prima data când se întâmplă asta. NU VREAU RĂSPUNSURI RĂUTĂCIOASE SAU SA ZICEȚI CĂ SUNT NEBUN SAU ALTE CELE! Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ce fumezi?

| Anonim3627828366 explică (pentru gabicoo):

Nimic boss, parca am zis ca nu vreau răspunsuri de genu am întrebat dacă ști sa răspunzi bine dacă nu, nu răspunzi numa bine salut.

| LisaJulie a răspuns:

Care este intrebarea de fapt?

| 19flo79 a răspuns:

Profu de la acest modul, ce fel de persoană este?
Adică, e prietenos sau mai sever? E ca un prieten sau te temi de el?