| MJo a întrebat:

Sunt bărbat, iar pentru epilarea zonei intime folosesc bicuri (de ex: 3 lame, cu banda de aloe), pentru a crea o textură și un aspect plăcut, atât pentru mine cât și pentru parteneră. Problema este că mă irit. Începând de a doua zi și încă 3-4-5 zile, eu fac față iritației și coșurilor apărute, însă mă feresc sa am contact sexual.
Ce îmi recomandați să fac împotriva iritațiilor? Nu vreau cremă epilatoare, iar un aparat de ras nu are același efect. Va mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Eu ti-as recomanda un aparat de tuns corporal, face treaba la fel de buna ca un big doar ca nu te irita mai deloc
Cauti eMAG de ex. aparat tuns corporal si vezi care are cele mai bune review (pozitive) si la pretul care sa-ti convina, unul bun nu depaseste 200-300 de lei
Si e alt nivel fata de big-uri

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda sa eviti barbieritul pentru ca-i iritant pentru tine si inestetic si respingator pentru fata.
Recomand un aparat electric de tuns barba (trimming & grooming), care are mai multe masuri si iti tunde firul de par foarte scurt, fara sa te irite si fara sa arate inestetic, putand sa-l folosesti cu succes si in zona intima.
Dupa cum ai remarcat, am spus sa nu te barbieresti/razi ci sa-l tai foarte scurt, la 5mm, cu acest aparat.
Recomand marcile: Philips, Remington si Braun.
Vad ca au foarte multe modele pe eMag:
https://www.emag.ro/......t-priceasc

| GabiDumitrescu a răspuns:

Una la mina, ce zice Codrut. A doua la mina, ulei de cocos. Este extraordinar, plus ca poate fi folosit si sa lubrifiant intim, deci impusti doi iepuri dintr-un foc. P.S. Ce mama naibii sunt alea BIGURI? P.S. 2 Lasa lamele si foloseste un aparat de ras electric.

| MJo explică (pentru GabiDumitrescu):

Spune-mi că niciodată n-ai spus "TIR" unui "cap tractor", iar eu nu o să mai spun niciodată "big" unei "lame de ras" laughing
P.S mulțumesc pentru sugestiewinking

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru MJo):

Comparatia ta e un pic deplasata. Poate daca as fi spus capului tractor buldofer (nu buldozer!) se preta comparatia. Referintele la aparatele de ras cu o lama-doua-trei-patru-cinci, din plastic, bune de aruncat dupa cateva folosiri, se fac la BIC(https://ro.bicworld.com/produsele-noastre/aparatederas) si nu la BIG!

| MJo explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu m-ai înțeles. Voiam să scot in evidență faptul că de-a lungul timpului au devenit cuvinte uzuale in vocabularul nostru, deși nu există în dex sub forma interpretată de noi. Cuvintele nu sunt noi, dar cel mai probabil vor fi recunoscute și oficial sub forma de neologisme.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru MJo):

Da breh, dar BIG e gresit oricum ai da-o!

| CodrutElian1990 a răspuns:

Eu zic sa nu elimini complet parul. Taie parul cu foarfeca scurt. Explia-i partenerei ca te iriti. Mie mai bine imi place o pupaza si un cuc cu niscavai par aranjat.

| JicaContra a răspuns:

Epilare IPL, fara durere, fara efecte secundare:
https://www.emag.ro/......-5625152/c
pretul cam ustura, asa ca te poti duce la un salon

| Dana1999 a răspuns:

Foloseste creme hidratante pentru iritatie. Toată lumea se irita de la aparatele obișnuite.

| Littledoctor26 a răspuns:

Buna! Ai putea incerca metoda epilarii cu ceara(daca suporti durerea), epilare definitiva, sau sa continui epilatul cu lama de ras, dupa care, imediat, incearca sa aplici apa termala Avene. E foarte buna. Aplica imediat dupa epilare si de 2-3 ori pe zi. Nu te vei mai irita. Poti incerca, de asemenea, si pudra de talc pentru bebelusi. Dar totusi, exista si creme depilatoare pentru piele sensibila, poate te ajuta, merita sa incerci. Succes! happy

Întrebări similare