Tu nu esti grasa.ai doar lipsa de incredere in sine.si imi dau seama de asta si dupa numele tau de contoarOUrata
uite...eu am 1.59, 15 ani si 53kg.si da si eu am ac probl.ma simt grasa dar in ac timp nu pot sa nu manancc din toatee
chestia asta a devenit o obsesie pentru mine.la fel si pentru tine
o dieta stricta nai sa poti sa tii asa usor crede`ma.ai nevoie de cineva sa te motiveze.de ex.incearca sa gasesti pe cineva cu care sa tii ac dieta.si in fiecare zi vorbiti despre asta.nu ai idee cat de mult ajuta:* eu iti las oricum idu meu pe privat:* byebye
La 16 ani si 1.60 greutatea ok ar fi 50-55 kg. Nu esti grasa. Daca stii ca ai o problema de sanatate (bulimia) de ce nu te duci la un doctor? La nutritionist, la psiholog. Bulimia este o boala a sistemului nervos in principal, te vezi mai grasa decat esti si incerci sa iti provoci rau doar din cauza asta. Nu esti grasa, ai doar o problema pe plan psihic.
Buna! acum 2 ani aveam 80 kg.in 6 luni am dat jos 23 LG dar tot grasa ma simteam.eu tot ce te sfatuiesc este : daca vrei sa slabesti...nu o fa provocandu-ti voma. odata ce ai devenit bulimik, greu iti mai revii.stiu ce crezi" ce bine ar fi sa vomit ceea ce mananc...asa nu as mai fii preocupata de ceea ce mananc".nu e deloc asa. daca vrei sa slabesti, fa-o frumosnu tine o dieta stricta.eu nu am slabit prin dieta, eu am facut doar sport si am eliminat dulciuri, paine si alte alimente grase pe care le mancam.trebuie sa slabesti si cu mintea, doar asa te vei simti bine in pielea ta.succes!
*Bulimica de 11 luni, timp in care mi-am provocat si continui sa imi provoc voma in fiecare zi(aproape in fiecare zi), uneori chiar si de 2-3 ori, pana la 7 ori pe zi.