| Gabrielamaria2000 a întrebat:

Sunt bune absorbantele de noapte every day? Aș vrea să îmi iau deoarece fluxul meu e cam abundent primele zile și chiar aș vrea să îmi spuneți dacă le-ați încercat, eu în prezent folosesc bella rose dar nu cred că protejează atât de bine noaptea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu nici n-am auzit. Pentru noapte folosesc varianta albastra, denumita si night de altfel, de la always, de curand cineva pe TPU a recomandat libresse si bella in defavoarea lui always, spunand ca-s mai bune si fac fata mai bine unui ciclu abundent, e decizia ta ce testezi prima data big grin

| Violleta2022 a răspuns:

Iti cumperi si le incerci!
Nu-ti putem recomanda noi nimic, deoarece fiecare are preferinta persoanala.

| PaulStudio a răspuns:

Poti sa testezi mai multe branduri pana vezi ce absorbante ti se potrivesc tie, stiu ca sora mea avea 'every day' si erau decente asa zicea