Da unele ajuta la procesul de slabire cum sunt cele depurative, detoxifiante sau cele diuretice din plante care combat retentia de apa din organism gen soc, coada calului, matasea de porumb, urzica. Sunt ceaiuri care ard grasimile de exemplu ceai de ghimbir si turmeric cu lamaie sau cel de scortisoara miere si lamaie. Bineinteles ca fara sport si o alimentatie sanatoasa care include consumul de fructe si legume, supe, 2 l de apa pe zi, evitarea dulciurilor, sucurilor din comert, a produselor fast-food si de panificatie in exces nu obtii rezultatele scontate. Spor la slabit
Daca sunt bune? da. daca sunt bune pentru slabit? nu.
daca existau ceaiuri, pastile, farmece de slabit nu mai existau oameni grasi ca toata lumea bea ceai de slabit.
daca vrei sa slabesti nu mai manca lucruri care te fac gras cum ar fi:
zahar
faina
orez
cartofi
cereale.
spor.
Tot mai ok decat porcariile alea de pastile.
Ia ceai verde sau de ghimbir, astea-s pentru slabit. Citeste pe net ce cantitate trebuie sa bei. Mai poti adauga si apa cu lamaie (Fara zahar) + ceva grija la alimentatie + miscare. Doar cu ceai n-o sa slabesti.
Da sunt foarte bune, ele contin plante care ajuta la detoxifierea organismului. Eu am luat de la Fares. Toxinele deterioreaza mult starea de sanatatea, asa ca ar trebui sa avem in vedere macar doua cure pe an. Apa alcalina, apa cu ph mai mare de 7, este foarte buna pentru detoxifiere, eu iau Calipso cu ph peste 8. Desigur ca pe langa apa alcalina, ceai trebuie grija si la alimentatie, sa fie cu multe fructe, legume, cereale...