| bobbytz a întrebat:

Sunt bune proteinele la varsta de 14-17 ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| dragosh a răspuns:

Salut! Te referi ca si suplimente nutritive nu? La 14, 15 ani e totusi devreme.Pe la 16-17 e ok!happy

Răspuns utilizator avertizat
| dulcika a răspuns:

Buna.
Proteinele sunt bune la orce varsta.
acestea se gasesc in alimentatia zilnica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Proteinele care se găsesc în alimente, doza recomandată fiind de 45-65 de grame pe zi pentru adolescenţi.
Suplimentele nutritive se iau numai cu acordul medicului nutriţionist.
Sportivii de performanţă folosesc suplimente de acest gen pentru creşterea randamentului fizic susţinut.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Proteinele sunt bune, daca faci sport mai exact sala eu zic ca nu e rau sa iei proteine, bine inteles nu in exces, si am mai auzit pe uni ca iti scade marimea penisului sau ramai ipotent da pe naibalaughing atunci culturistii dc au neveste mai tinere ca ei...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt bune in concentratie mica nu mai mult de 2 gr/kg corp. App au neveste mai tinere ca ei pentru bani ce crezi laughing plus culturistii nu iau proteine... steroizi injectabile alte chestii. Eu fac sala de 6 luni si n-am luat proteine dar m-am definit foarte bine mai putin la brat care creste greu fara... am 37 la 19 ani.

| funkyzzo a răspuns:

DA.Categoric.Depinde de ce fel de proteine vorbesti.Organismul tau ia proteinele din alimente. Daca faci un sport sau sala sau inot etc.Proteinele care le gasesti la farmacie sau la magazine specializate in asa ceva sunt de diferite feluri.Tu ai nevoie de niste proteine naturale extrase din fructe si legume pe care le dizolvi in lapte si au gust de ciocolata calda sau cacao cu lapte.Eu am 14 ani si fac sala de 1 an si ceva si de ceva timp am inceput sa beau cu 300 ml lapte 2 doze de proteine inainte de antrenament si tot asa dupa. Efectele sunt pozitive.Bafta.Daca ai nevoie de ajutor da-mi add pe funkyzzo@yahoo.com

Întrebări similare