| ColorfulRainbow a întrebat:

Sunt cam slaba, ma deranjeaza ca nu prea am forme sad.
Ce as putea face? Sportul m-ar putea ajuta?
Si ce sa mananc?
Help...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| TraficDeMentosane a răspuns:

Pai depinde de varsat ta thinking, daca esti in jur de 12-13 ani asta nu este inca o problema, nici mai tarziu nu este chiar problema, dar pentru o fata ...conteaza.
Daca este varianta a doua, ai mai mult de 13 ani, atunci da, sala ajuta big grin. Si nu manca in exces, crezand ca daca te ingrasi o sa ai "forme" e complet neadevarat big grin.
Succes!

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Pai ai putea incerca sa alergi, sa faci flotari si sa faci abdomene, aceste 3 exercitii iti lucreaza tot corpul.
Daca alergi in fiecare zi faci abdomene de 3-4 ori pe saptamana si flotari cate 15 in fiecare zi timp de 3 zile vei vedea ca peste o luna 2 o sa ai un corp diferit fata de cum il ai acumwinking
Si nu fi suparata, dupa suferinta vine fericire.
Be Happy! happy

| marian97bogadan a răspuns:

Salut am avut si eu problema asta
Sunt cativa pasi foarte usori :
Mananc sanatos
fara grasimi
nu manca noaptea
si ca sa iti faci "forme" du-te la sala timp de 2-3 luni si o sa ai formewinking