| IulianMihai9090 a întrebat:

Sunt casatorit de 9 ani cu soţia mea dar de cand a nascut fetiţa, adica de 2 ani au aparut niste probleme, soţia mea a avut 2 tentative de sinucidere, 1 a avut-o cand era însărcinată si a 2 oara cand avea fata 3 luni. Am discutat cu soţia mea să mergem la psiholog împreuna să vedem ce are şi nu vrea, a zis ca e bine, eu muncesc de dimineaţa de la 6 până seara la ora 17 pentru a le oferi, soţiei mele şi fetiţei de 2 ani, toate condiţoile şi mi-e frică să nu îşi facă soţia mea ceva.Ce pot face în situaţia asta? Ştiu ca am mai pus odată întrebarea asta dar am uitat sa va zic ca ea nu vrea la psiholog/psihiatru

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Iuliane,iuliane ieri te-ai inregistrat si azi te-au suspendat! nu ti-am urmarit activitatea si nu stiu care au fost motivele, stafful TPU nu prea greseste zic! happy
Dar cand zic eu si altii ca "jassmina" ar trebui sa dispara de aici si altii ca si dansa cu vechime, care nu au ce cauta pe o platforma civilizata, ei nefiind oameni civilizati, ma face sa nu-mi dau seama de ce acele persoane nu primesc suspend?winking

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Simpatic):

Observ cel putin doua greseli ale stafului TPU. Orice supendare nelimitata poate fi urmata de un nou cont aceluias utilizator. Asta unu.Si doi.Ma gandesc ca ar trebui sterse si profilul cu tot cu intrebari, mai ales cand pui o problema personala. Duce lumea in erooare, crezand ca ajuta.
Pot urma zeci de,, Jasmine' suspendul nu ajuta.Tootul sta in bunul simt! Atat!

| Simpatic a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Contul TPU suspendat nu poate limita un user sa isi faca un alt cont, pentru ca poate folosi o alta adresa de email si un alt IP chiar, nu prea poate fi implementata deci suspendarea 4ever desi o inteleg si este logica propunerea ta!
La punctul 2 "Ma gandesc ca ar trebui sterse si profilul cu tot cu intrebari, mai ales cand pui o problema personala"

Aici sunt de acord si ar trebui implementata aceasta regula!

Nu ramane decat sa ma gandesc la cate puteam sa fac pe TPU "daca as fi fost pentru o zi presedinte " happy

Asta este, nu exista un loc unde putem sa aducem propuneri si imbunatatiri, si mai ales sa fie deschise publicului aceste propuneri pentru transparenta!
TPU pare mai mult o aplicatie decat un forum, caci pe un forum ar fi fost mai usor de facut sugestii asupra regulamentului si regulilor!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are importanta ca vrea sau nu, este luata pe sus si dusa cu forta la medic sau intr-un spital, pentru ca o vei pierde, daca nu faci acum un efort, sa o duci urgent la medic.
Este deja foarte tarziu pentru ea, daca a avut deja 2 tentative de sinucidere...

| ioana748 a răspuns:

Daca isi face rau ei si celor din jur exista posibilitatea unei internari fortate.
Imi pare rau.
Multa sanatate,

Răspuns utilizator avertizat
| Florian80 a răspuns:

Nu.ti se pare striking ca sotia a luat o razna de cand aveti copii? Copii sunt sursa tuturor relelor intr-un cuplu (desi prostimea considera tocmai invers-de aceea e prostime). Evident ca acum prostia fiind facuta nu mai prea cum.sa o remediezi.

| Florian80 a răspuns:

Am.uitat sa precizez ca aceasta depresie este foarte grava si se numeste depresie post natala.Nu mai.astepta si du o la.psiholog.Nu e ceva deloc minor si nu trebuie sa amani!

| Scotianca a răspuns:

I poti recomanda sa citeasca Biblia mai ales Psalmi. Poate i-a facut cineva vraji. O puteti citii impreuna.

Răspuns utilizator avertizat