| mariamary96 a întrebat:

Sunt complexata de faptul ca sunt slaba am 17 ani 1.6o si 45 de kg,sunt unele zile in care mananc destul de bine si unele in care nu mananc aproape nimic, am incercat sa iau vitamine da nici un efect ce sa fac? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| andrei1237 a răspuns:

Incearca sa mergi la un nutritionist el iti va explica mai bine.

| MDenisee a răspuns:

Si eu sunt complexata ca sunt prea grasa, si nu ma mai vait straight face

| Sebastian2014 a răspuns:

Asa e tipul tau de metabolism, e rapid, adica arde repede mancarea pe care ai consumat-o si de aceea esti mai slabuta. Daca tot vrei sa iei in kilograme si sa ajungi la o alta greutate, fa sport si ai sa pui masa musculara si te asigur ca ai sa mananci.Tot ce trebuie sa faci e sa muncesti mult daca iti doresti asta, daca nu impaca-te cu tine.Stiu cum e sa ai complexe, dar pana la urma o sa scapi de ele daca le ignori. Sper ca te-am ajutat.Succes!