anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 2 ani de zile. Eu sunt foarte sensibila si in ultimele 5-6 luni am luat foarte multe antibiotice, prescrise. Am facut de 2 ori candidoza(in ultimele 5-6 luni), amandoi si am tratat-o. Acum la el se manifesta altfel, nu stiu, la mine se manifesta la fel.(doar ce am facut un tratament cu antibiotice pentru o cistita si dupa ce mi s-a umplut tot corpul de pete mari si rosii mi-a aparut o mancarime in zona intima si secretie foarte abundenta, de culoare alba, neavand un miros neplacut) Acum pe el il ustura cand urineaza si are o secretie ciudata... Noi credem ca e gonoree. Dar nici unul dintre noi nu a avut legaturi intime cu alta persoana. Acum mama lui crede ca m-am culcat cu altul si a facut un scandal sora cu moartea ca sa ne despartim. Mie trebuie sa imi vina si nu ma voi duce la un control saptamana viitoare, spre sfarsit. El se duce azi la doctor. Scriu asta deoarece doresc o parere, un sfat. Poate avea altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Poate fi si o reactie la antibiotice, in general ar trebui facuta si o antibiograma atunci cand se prescriu antibiotice, dar cine mai sta de asa ceva in ziua de azi... Cand se face tratament pentru orice problema in zona respectiva se recomanda, in afara de tratamentul ambilor parteneri, si abstinenta, tocmai pentru a se evita o eventuala suprainfectare. Asteapta sa vezi ce-i spune azi doctorul iar coana mare, daca jura ea ca a stat la fundul lui in fiecare secunda, atunci ar avea voie sa deschida gura sa zica ceva, altfel sa-si vada de treaba ei, ca nu ti-a tinut ea prosopul cand ai fost tu la altul.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Trebuie sa ai incredere in medici, nu in acest site.

| Miriam55 a răspuns (pentru neutrino):

Nu am spus ca nu am incredere in medici, am spus si in post, caut o parere.

| Azµre a răspuns:

Posibil să fie o infecție urinară mai degrabă dacă nu ați schimbat partenerii sau să fie altceva, cel mai bine vede medicul azi și va afla ce are.

| goejoy a răspuns:

Nici aia din canal n-au atatea boli sad

| IonM11 a răspuns:

Asta s-o zica medicul, dar ceea ce tine de dansul, nimeni nu poate sti cu cine a mai fost el... Desi mama lui te invinuieste pe tine, mai mare probabilitate e ca vinovatul poate fi dansul...