| Anonimus15309 a întrebat:

Sunt curios câți dintre voi v-ați vindecat de anxietate prin medicamente și câți v-ați vindecat prin pshioterapie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Anon31241212 a răspuns:

Eu am avut vreo 5 ani. Nu iti recomand sa iei pastile fiindca au o gramada de efecte secundare. Ti-as recomanda psihoterapie. Stiu ca este o perioada dificila, dar cred sa stii ca cel mai bun medic al unui pacient este chiar pacientul. Cel mai bun sfat este sa lucrezi cu tine, sa faci exercitii de meditatie, de respiratie, sa te gandesti pozitiv mereu. Sa iesi afara, sa iti gasesti preocupari. Eu asa m-am vindecat. Psihiatrul nu face decat sa iti ia banii, nu te va ajuta cu nimic. Singurul care te poti ajuta esti tu. Viata e mult prea frumoasa sa ti o traiesti in frica. Iesi! Bucura-te de lucrurile marunte. Fiecare zi este un dar.

| Donsavas a răspuns:

Efectele secundare nu sunt neaparat negative iar psihoterapia poate fi insuficienta sau uneori inutilă. Medicatia nu este toxică, cata vreme se ia cu indicație medicală. Vindecarea nu se obtine asa usor cum crezi. Uneori ai nevoie de ambele pentru a te ajuta. Doar un psihiatru poate stii de ce ai nevoie.

| Aileen a răspuns:

Poti experimenta prin schimbarea dietei, fii vegana macar o saptamana

Întrebări similare