| AxyLexy a întrebat:

Sunt de ceva timp racita. Uneori cand imi suflu nasul apare ceva negru ca un praf. Cand mi se infunda nasul folosesc Olynth si in ultimele zile am luat si Coldrex. As dori sa stiu ce este acel praf negru (sau ce o fi el) si de ce imi apare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Sentinel a răspuns:

Olynth este pentru cei care au probleme cu rinita alergica. Daca esti de ceva timp racita, ai putea avea alergie la acarieni (praf de camera). Poti afla simplu daca este vorba de alergie sau nu. Foloseste un pliculet de fervex la o cana de apa fierbinte si bea-o. Daca in scurt timp ti se desfunda nasul e in regula. Daca dupa o perioada de 3-4 ore incepe sa ti se infunde din nou ca la inceput e clar alergie. Se rezolva in principal cu tratament homeopatic de lunga durata, ieftin si foarte simplu si eficient. Succes.

| WhiskyandCoke a răspuns:

Probabil sunt cantitati mici de sange coagulat (inchegat), si iti apare pentru ca mucoasa nazala este inflamata, si atunci cand iti sufli nasul, se zgarie usor. happy