Apa minerala, sau pur si simplu apa fiarta si racita cu sare.
Si eu am fost dependenta si cand am inceput sa-mi pierd mirosul (ceea ce vei pati si tu), am renuntat la ele. Nu am dormit 4 nopti nici o clipa, n-am mancat mai nimic vreo doua saptamani (doar mici chestii cand muream de foame). M-am chinuit ingrozitor, ajunsesem sa lesin de foame si nesomn, dar am reusit. Acum, ricat de racita as fi, nu ma ating de picaturi. Imi pun, eventual, apa cu sare (cam o lingurita la o cana).
Daca continui sa le folosesti, iti vei distruge mucoasa nazala, asa am patit eu, la un moment dat faceam mancare si am constatat cu stupoare ca nu-i simt mirosul. De atunci, nu mai pun picaturi in nas, eventual ceai de musetel. Du-te la un control ORL, nu te juca, exista un motiv pentru care ti se infunda nasul, pe langa faptul ca ti-ai administrat picaturi timp indelungat.
Stai cu nasul in abur de musetel [infuzie]
Ca sa inlocuiesti picaturile, pune intr-o cana, apa fiarta cu doua linguri mari de sare mare de mare (ce aiurea suna ). si dupa ce se raceste apa si se topeste sarea pui cu o pipeta picaturi in nas
Un psiholog bun. sa te ajute sa treci peste.
parerea mea.
si sa ai mereu pe cineva lg tine sa iti distraga atentia sa uiti.
Ceilalti au dreptate nu este bine si eu sunt inca dependent si nu imi merege bine fara picaturi, nu pot dormi fara ele nu pot sta in pat fara ele id meu criss_urs10, Ideea mea este asa:pasul1 taie marginea de plastic a sticlei de picaturi.Pasul2 desfa cu grija capacul, Pasul 3 umple sticla 3/4 cu apa si adaugi putina sare si un strop de suc de lamaie, pui capacul la loc si picaturi naturale facute acasa, succes.
Cortex întreabă:
anoooonimm77 întreabă: