| foarteaiurea777 a întrebat:

Sunt din Arad si multa lume imi spune sa nu merg la inot in aceasta perioada din cauza virusului dar nu e nici un caz confirmat in Arad si eu as vrea sa merg. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se numește un risc asumat.
Ca să iei virusul, trebuie să te întâlnești cu o persoană care a intrat în contact cu virusul.
Lumea se imparte acum în mai multe categorii.
Cei ce vor face boala, și nu se protejează deloc.
Cei ce nu vor face boala și nu se protejează deloc.
Cei ce se protejează ( nu merg la înot) și vor face boala.
Cei ce se protejează și totuși vor face boala.
Sunt măsuri ofciale ca boala să nu re răspândească. Control la graniță, carantină, izolare.
Cel mai înțelept lucru este să te protejezi ca să nu faci boala.
Dacă mergi totuși la înot, ai șanse mici să o faci, căci la înot nu vor merge decât puțini în această perioadă, atât timp cât bazinul nu este închis din cauza bolii.
Dacă mergi îți asumi acest risc.
Dta alegi ce să faci.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu m as duce...

| darrio2007 a răspuns:

Fa inot acasa, in cada.

| AnonimMareMareMare a răspuns:

Stai acasa. Habar nu ai cand il poti contacta, apoi iti imbolnavesti familia si tot asa. Poate fi asimptomatic un pacient, adica sa nu prezinte simptome, astfel infectandu-te fara ca nici el sa stie ca este purtator. Nu mori fara inot pana se termina treaba. Asta daca tii la viata ta si a celor din jur.

| Digikey a răspuns:

Poate faci rost de ceva mai interesant decat COVID 19

| Violleta2022 a răspuns:

Odata ce s-au inchis scolile, totul intra in carantina, iar acum, chiar este de evitat: salile de sport, bazinele de inot, ca ai toate sansele sa iei imediat virusul si daca tie nu-ti afce nimic, pe parintii tai sau pe bunici, cu siguranta ii va afecta sau ii va omori.

| Fatamuntilor a răspuns:

Tocmai de aia s-a inchis scolile pentru a evita orice contact cu exterioru l.
Stai in casa, invata, citeste, asculta muzica si mai ales informeza -te corect.

Bula
| Bula a răspuns:

Sapa un bazin in curte si inoata doar tu in el.
Astfel nu te infectezi in bazin de la altii si nici altii de la tine. happy

| Moti452 a răspuns:

Depinde de bazin. Daca bazinul este unul corect sanitizat, iar a apa contine clor esti bine, dar tine minte ca daca nu ai imunitatea sanatoasa nu e bine sa iesi din casa.

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Te mananca in fund...

| TheCriminal91 a răspuns:

Si eu sunt din Arad si sincer sa spun eu nu m as duce deoarece gandeste-te ca daca un om de exemplu stranuta, poate stranuta in mana, cot, brat, oriunde ca microbii se vor duce in apa deoarece v a folosi apa ca si niste servetele