anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt disperat pls ajutor crying((
Mă plimbam cu un prieten de-al meu cu bicicletă și el a intrat brusc dintr-un pod, intrându-i un corn de la bicicletă în penis la bază. Ce va urma sa se întâmple? E cam vină mea, doar vreau să știu ce va urma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimuu a răspuns:

Cand eram mic am intrat cu roata din fata in canalizare si mi-a venit cornul in penis. Ajuns acasa era sa lesin (am fost un pusti fricos cand venea vorba de rani neobisnuite) cand am vazut ca eram zgariat de jur imprejur la baza penisului, insa nu am fost la ginecolog si m-am vindecat. A trecut vreo 8 ani de atunci si am ramas cu penisul usor curbat (se observa mai putin cand este erect) in rest pana acum nu m-a deranjat cu nimic. Acum depinde de cazatura, recomand totusi consultul unui doctor specializat.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ramane fara membru si va urina cu un furtun, daca nu te bate cand iese de la spital inseamna ca va putea fi tata in viitor

| Ronnix a răspuns:

"Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament."

| Ineys a răspuns:

De ce e intrebarea la Dragoste si Sex? Sa inteleg c-a vrut sa faca sex cu cornul de la bicicleta?laughing
Just Kidding, depinde cat de puternica a fost lovitura... Se poate reconstitui/inlocui aproape orice organ al corpului. deci daca are bani, scapa intr-o oare care masura, dar mai bine ii intrebi pe parinti sai, sigur doctorul le-a spus mai detaliat despre ce e vorba.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Tu eşti prietenul cu treaba ruptă, sau eşti gay?
Dacă nu e lovitură gravă, trece de a sine.
Dacă e mai rău, nu amâna.
E posibil să nu mai poţi fi tătic.
Medicul decide.

| bogdanme889 a răspuns:

O sa se faca bine LoL+mi-a zis ca nu s-a invatat mintetongue (S-a facut bine) laughing)