| CristinaP125 a întrebat:

Sunt disperată. Acum 6 luni am fost diagnosticata cu Mycoplasma si am primit tratament cu doxiciclina, dat fiind faptului că secretiile vaginale abundente nu au dispărut, acum 1 saptamana am fost iar la control din cauza secretiilor si pentru ca am inceput sa urinez foarte des. Doctorul mi-a facut analize de secretie pentru Mycoplasma, Ureaplasma, Chlamydia si mi-a recomandat sa fac un sumar de urina+urocultura. Testele de secretie au iesit negative la toate, dar la urocultura mi-a iesit Streptococ Beta Hemolitic de grup B. Secretiile pe care le am pot fi din cauza infectiei urinare? Pot fi asociate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Floridori a răspuns:

Secretia vaginala provine de la nivelul colului uterin si a peretilor vaginali, deci din interiorul vaginului (cu exceptia sexului, unde la lubrifiere participa si glandele Skene si Bartholin).
In mod logic, infectia urinara poate afecta uretra, vezica urinara, sau chiar rinichii, dar in mod cert nu ar avea cum sa influenteze vaginul, secretia vaginala sau organele reproducatoare.

| ionutio a răspuns:

Prietena mea are aceiași problema ..de 6 luni a schimbat de 6 ori tratamentul și nimic ..nu știe ce să mai facă și unde sa se duca.tu ai găsit un tratament specific pentru acest virus