| Chocolate a întrebat:

Sunt disperata!sad
Problema mea sunt amigdalele mele, sunt unflate tare, si ma dor de innebunesc, am facut tratament si nu au trecut, mai fac si acum si nimic, mentionez ca la inghetata si bauturi reci am renuntat de cand mi s-au umflat. Cer parerea celor ce au avut probleme cu amigdalele sau cei ce le-au scos? ce tratament imi recomandati? sa le scot sau nu? am citit undeva ca trebuie scoase toamna sau primavara si trebuie scoate cat mai tarziu, am citit ca scoaterea amigdalelor trebuie evitata si nu este recomandata de doctori pentru ca sunt organe importantesad...nu stiu ce sa mai fac ca mor aici, nu am mancat de 2 zile pentru ca nu pot si de 2-3 nopti nu dorm de dureri. ...nu le-as scoate pentru ca imi este frica de riscuri si nu vreau sa mai dau bani degeaba la medicii aia ca mi-au facut destule necazuri... cer pareri sincere si seriozitate.Multumesc.sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Injectii cu penicilina daca nu esti alergica... este cel mai sigur mod

| BUBULINA a răspuns:

Mai bine du-te sa iti faci exudatu si dupa rezultat iti da doc tratament (antibiotice)cred ca ai infectie in gat

| cucubauuu a răspuns:

O sa te simti de 100 de ori mai bine dupa ce le scoti... dar asta tu hotarasti si...doctorul bineinteles

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da trebuie sa le scoti si ascult-o si pe Bubu! dar ca remediu pina le scoti incerca 2 lingurite de unt amestecate cu 4 de miere, si eu am problema ta dar daca am metabolismul dereglat i-mi ies analizele ca dracu! Sanatate si insanatosire grabnica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Parerea mea este sa cauti un bun orelist (doar el se ocupa si de amigdale) si sa ii ceri sfatul. Probabil trebuie operatie. Si. fii optimista. Viata este frumoasa si nu se termina cu o mica operatie. Important este sa te vindeci. Si.trebuie sa te lasi ajutata de un medic.

Răspuns utilizator avertizat