In loc sa te uiti la astfel de filme, mai bine ti-ai cumpara nisip kinetic si ai modela. Sau ti-ai putea cumpara o carte de colorat pentru adulti (sunt si imagini gratis pe net, le poti descrca si printa). Cea mai rapida cale de calmare in cazul anxietatii este sa iti ocupi mintea cu altceva, asa ca variantele astea te-ar ajuta mult.
Fireste, ar fi indicata si o evaluare psihologica.
Sanatate!
Man am inteles ca poti lua de pe amazon pentru vreo 40 de dolarei niste nisip kinetic vreo 10 kg
Am vazut multe rahaturi pe internet, de la snuff-uri ordinare la 2girls 1cup, dar recunosc ca nu auzisem de ASMR. Spune-mi ca ai cautat pe Google inainte de a raspunde la intrebarea asta.
Recunosc, nu am cautat! M-ai prins! Parea logic sa faca artterapie in loc sa se uite la filmulete, de orice fel.
Dar mi-ai starnit curiozitatea. Si am cautat acum, pe youtube Ohh, am pierdut 3 minute din viata mea privind asa ceva Parea o incercare ratata de preludiu intr-un film por*o...
Am crezut ca stii deja despre ce e vorba, altfel te-as fi pregatit emotional dinainte
Sincer, nu imi dau seama inca daca m-ai impresionat, pentru ca stiai despre ASMR, sau a inceput sa-mi fie frica de tine. Poate putin din amandoua. Te tin la curent dupa ce voi fi sigur de sentimentele mele. Am nevoie de timp, Oana!
Time is money!
Apreciez ca ai ales sa nu pui si mai multa presiune pe mine.
Poti conta pe mine si pe viitor
Tzigaret întreabă: