| Shhhh a întrebat:

Sunt fata si am 14 ani si sunt virgina am facut un test si mi-a iesit candida am fost la farmacie mi-a recomandat niste pastile si nu a mers de vreo 5-6 luni am asta nu e de mult..am fost si azi mi-a recomandat alta pastila ..si niste chestii pastile care se dizolva si cica trebuiesc introduse in vagin mama a supus ca nu are cum ca sunt virgina da ea tot mi le recomanda ca zicea ca nu are nimic ea cand era mica isi baga oburi si nu se intampla nimic ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| xAlessia a răspuns:

Buna! medicamentele antifungice pot fi eficiente in tratarea candidozei cronice. Acestea pot fi sub forma solutiilor orale pentru clatire, tablete, ovule si creme vaginale. Medicamentele pentru candidoza vaginala care pot fi achizitionate fara prescriptie medicala includ miconazolul, clotrimazolul si ticonazolul. Exista si creme care combina medicamente antifungice cu corticosteroizi, pentru tratarea oricarei mancarimi sau inflamatii. sfatul meu ar fi sa mai intrebi si in alta parte happy