anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte racita si am luat un pliculet de fervex pentru adulti in jur de ora 12. Am 15 ani. Mai pot lua un pliculet acum? Au trecut 8 ore. Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DeniSa_9048 a răspuns:

M-am infornat si sunt sigura ca mai poti lua unul!

7 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Eu zic sa nu mai iei ca daca e pentru adulti happy sa nu fie concentrat tongue tare si sa iti faci mai rauwinking sanatate si sper sa te faci bine

| Munchkin a răspuns:

Dar aveai prospect...

| aysun a răspuns:

Poti tu sa iei 1000 de pliculete, daca nu ai anticorpi care actioneaza repede. Daca vrei sa iti treaca raceala odihnestete, astfel ca anticorpii tai sa poata lucra in liniste.

Ori fa niste sport, transpira pana nu mai poti.

| Cryssy a răspuns:

Da, poti.

| koxatu a răspuns:

Frate voi nua veti si parintithinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@koxatu Da, am parinti, insa momentan nu sunt aici. Daca ti se pare obositor sa raspunzi intrebarii mele, poti muta cursorul pe alta intrebare. Nu este mai simplu?
Multumesc pentru raspunsul "folositor".
Apropo... cu cine faci gramatica? Ai nevoie de ajutor... "frate"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu Ayrwen. Aveam doar pliculetele. Prospect primesti cand cumperi o cutie intreaga. Nu stiu cine le-a cumprat, erau in frigider, fara prospect.
Am cautat pe internet. Trebuia sa ma gandesc la asta, nu sa intreb, pentru ca desi se presupune ca suntem toti pentru unu, mi se raspunde rautacios la o intrebare care chiar avea nevoie de solutie. Cred ca ma retrag. Pa pa.