anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fumator de 1 an cam 7 tigari pe zi. as vrea sa stiu daca la radiografie pulmonara se va descoperi prezenta fumatului

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CybeRAthlete a răspuns:

Nu se vad... fumator de 6 ani, un pachet/zi, radiografie acum 1 an - nimic in afara de problemele pe care le aveam la plamanii... poate depinde si daca se uita dupa ceva anumewinking
bafta

8 răspunsuri:
| narcis_2459 a răspuns:

Nu neaparat, depinde acum ce tehnologie au

| daniela98_1923 a răspuns:

Da normal ca se v-a vedea

NOname
| NOname a răspuns:

Sansele, ca sa se vada ceva, sunt destul de mici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Allen Carr...mare om, mare caracter!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu. dar cancerul nu alege.ala omoara.asa ca alege.plamani curati? sau cancerosi? aer curat? sau fum? plamani? sau soba si cos de fum in gura?

| mary_1175 a răspuns:

Da normal ca se va observa. daca iti va face radiografie va vedea ca plamanii tai sunt negri.se observa imediat

BAFTA!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu se va observa, deocamdata.

| mella_1096 a răspuns:

NU! stai linistit, eu sunt fumatoare de 10 ani si fumez cam 15 tigari pe zi. Mi-am facut radiografie acum aproximativ 1 an si nu s-a vazut nimic.Eu cred ca sunt un caz fericit daca pot spune asa, totusi nu cred ca doar dupa 1 an se vede ceva pe radiografie.