anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fumator de 8 ani (un pachet la zi) si am si astm.
Ce mi se poate intampla? cel mai bun raspuns funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 0rlando a răspuns:

Se agravează.

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu numai ca vei muri dar vei si chinui foarte mult daca nu renunti acum la ele. Daca vrei, poti!

| onasis1961 a răspuns:

Având şi astm, indicat dacă se poate să renunţi la fumat sau cel puţin răreştele.

| mona a răspuns:

Te joci cu viata

| Fizy93 a răspuns:

Iti recomand sa te lasi de ele!

| DEBrown a răspuns:

Se poate intampla sa mori! Bafta!

| davidtm a răspuns:

Stiu 2 apropiati care au avut astm.unu a murit.si unu pe moarte.

| LolaLollita a răspuns:

Daca tii la viata ta, renunta la tigari.

| OhGodWhy a răspuns:

Mori!

Răspuns utilizator avertizat
| Dudyy a răspuns:

Ce ti se poate intampla? Simplu, ai sa intri in stop cardio-respiratoric si ai sa mori. Ti-ai scurtat viata cu cel putin 15 ani. Lasa-te, stiu ca e greu, dar crede-ma, va fi mai bine. Du-te la pshiholog sau cumpara plasturi de la farmacie, fa ceva pentru ca sanatatea este mai inainte de toate. Haide, stiu ca poti! Bafta si LASA TIGARIILE!

| DaftPunk a răspuns (pentru Dudyy):

Ce emotionant laughing)

| Dudyy a răspuns (pentru DaftPunk):

Multumesc, ma simt pentru prima data important laughing. Dar vorbesc serios. sa se lase daca mai vrea sa traiasca.

| titisan70 a răspuns:

Daca te lasi, mai ai sanse sa traiesti, daca nu...nu.

| HaKeRo a răspuns:

Mai bine te-ai lasa de fumat. Ai putea sa faci din clipa in clipa stop cardiac(mori sufocat) si trebuie sa consulti medicul de familie cat mai repede.Si daca te lasi de fumat dupa aprox 1 an o sa tusesti cu dioxidul de carbon eliminat din corp. FUNDA?

| ValentinStefan a răspuns:

Calculeaza cat dai pe pachetele de tigari intr-o luna si vezi cat de usor te lasi de fumat cu produsul asta.
http://www.autoterapie.embreise.ro/magazin/produse/stop-smoking-detail

| bubublonda a răspuns:

Pai in primul rand... ce e de stiut e ca ai plamanii praf. si daca nu mai fumezi ca sa isi revina plamanii la loc de regula isi revin dupa 10 ani. treaba asta e foarte seriosa si du-te la un consult (fa o radiografie) nu te costa mult radiografia iar consultul absolut nimic

| Marina1500 a răspuns:

Nu este bine ca fumezi la 8 ani mai laes un pachet pe zi.Cel mai bine ar trebui sa te lasi pentru ca nu e bine sa fumezi pana si pachetele scriu pe ele. Daca continui sa fumezi se va agrava in timp si poti face cancer pulmonar. Funda?