Sunt carii (daca nu folosesti ata dentara) sau tartru. Mergi la medicul tau dentist sa vada ce e si sa-ti faca un detartraj sau sa-ti curete si plombeze cariile. Acasa cu metode home-made nu ai ce sa faci.
Multa sanatate.
Fumătorii sunt mult mai predispuși la apariția tartrului si a colorațiilor fata de restul oamenilor. Daca bei si cafea, cu atât mai mult... Singurul mod de a scapa de colorații este sa mergi la un cabinet stomatologic pentru o curățare profesionala a dintilor, apoi sa continui acasă cu periaj corect, dar si folosirea atei dentare si a apei de gura. O igienizare profesionala se recomanda, oricum, măcar o data pe an. Aceasta procedura presupune 3 manopere: Detartraj cu ultrasunete, air-flow si periaj profesional. O sa ai dintii curați si la culoarea lor naturala dupa aceea.
La fel pateste si tatal meu desi el s-a lasat de fumat nu este din cauza tutunului ci din cauza aierului asa ia sp dentistul
E de la fumul tigarilor!
Cu ce fel de pasta te speli pe dinti? Iti recomand SENSODINE sau LACALUT! Iti repara dintii si iti albeste!
Nu am eu nevoie de asa ceva. am si specificat ca tatal meu.
Daca nu e pentru tine, atunci recomanda-i tatalui tau!