| Rheea_8862 a întrebat:

Sunt gravida in 4 luni si am racit. Credeti ca afecteaza copilul in vreun fel? nu iau medicamente de nici un fel

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| andreeeeea a răspuns:

NU lua antibioticeeee
sau pastileee
nici vorbaa

fa infuzii, baie la picioare cu apa fierbinte si sare
bea ceaiuri
si n-o sa se intample nimic
dar nu lua pastile

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, copilasul e deja format, nu mai poate face malformatii. Daca se prelungeste mai mult decat normal, mergi la medic.

Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la ginecologul care iti urmareste sarcina, ai nevoie de tratament. Exista medicamente care se pot administra in sarcina. Sunt infectii respiratorii care pot cauza avortul spontan( nu vreau sa te sperii) asa ca, acum ai nevoie de supraveghere din partea ginecologului tau. Multa sanatate!

| Lucaci a răspuns:

Dap

| glamvintage a răspuns:

Bebelul tau este in deplina siguranta. Poti lua doar oscilococcinum! Am patit-o si eu si craiul are acum 3 anisor, sanatos tun, fara nici un fel de problema.

| tania27 a răspuns:

Eu am nascut de curand. Poti sa iei linistita paracetamol de 500mg, nu mai mult de 2 pe zi si nu mai mult de 3 zile. Doar 2 d la suta trece prin placenta, iar la 4 luni nu mai poate sa afecteze fatul. Iti spun sigur.

| bibi5961 a răspuns:

De curiozitate asa, cati ani ai?

| Rheea_8862 explică:

Va multumesc pentru raspuns. Acum m-am facut bine si eu si bebelushul suntem bine :*

| naughtygirls96 a răspuns:

NUstiu din astea

| UbYtHa_9628 a răspuns:

O sal afecteze intr-un mod! dar sh daca iei medicamente o sal afecteze sh mai tare! sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu!:*