Dormi cum iti este tie mai comod! in ultima luna de sarcina (eu)cu greu imi gaseam o pozitie confortabila! imi aduc aminte, ca dormeam foarte bine cand aveam o pernita sub burta! eu pe spate nu pot sa dorm, dar stiu ca era singura pozitie in care, copilul, nu-mi apasa nici un organ, ca ai sa primesti lovituri din partea lui, de o sa t-i se taie respiratia! chiar daca vei avea si momente mai putin placute, sa stii ca va fi cea mai frumoasa perioada din viata ta!(pentru mine, a fost!)sarcina usoara!
Felicitari!
Si eu tot pe burta adorm Cred ca o sa te obisnuiesti sa dormi altcumva, poate pe o parte. Iti gasesti tu o pozitie comoda
Nu iti mai face griji cum vei dormi... o sa stii la momentul respectiv, fiindca pozitia in somn o vei adopta dupa cel mic ca s-ar putea sa nu-i convina cum vrei tu sa dormi...ci cum vrea sufletelul lui.
Nici o problema, cu timpul vei gasi o pozitie comoda si pentru tine si pentru bebe.
Ai mare grija cum te misti in pat, mai bine ar fi sa consulti un medic, pentru a nu cauza probleme tie si micului tau cel drag.Sa ai parte de o nastere usoara.Cand vine pe lume sa-mi spui te rog ce nu ii dai.Multumesc.