anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt gravida (luna a II-a) si de cand ma stiu dorm pe burta. Ce voi face cand va inainta sarcina? Cum voi dormi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CrucifiedCountess a răspuns:

La fel! sau putin inclinata pe o parte...eu asa dormeamhee hee

| Leea1234 a răspuns:

Dormi cum iti este tie mai comod! in ultima luna de sarcina (eu)cu greu imi gaseam o pozitie confortabila! imi aduc aminte, ca dormeam foarte bine cand aveam o pernita sub burta! eu pe spate nu pot sa dorm, dar stiu ca era singura pozitie in care, copilul, nu-mi apasa nici un organ, ca ai sa primesti lovituri din partea lui, de o sa t-i se taie respiratia! chiar daca vei avea si momente mai putin placute, sa stii ca va fi cea mai frumoasa perioada din viata ta!(pentru mine, a fost!)sarcina usoara!

| Brigitta a răspuns:

Felicitari!
Si eu tot pe burta adormhappy Cred ca o sa te obisnuiesti sa dormi altcumva, poate pe o parte. Iti gasesti tu o pozitie comodahappy

| giovana a răspuns:

Pe o parte sau pe spate. In ultima luna de sarcina o sa dormi in capul oaselor rose

| yadora a răspuns:

Nu iti mai face griji cum vei dormi... o sa stii la momentul respectiv, fiindca pozitia in somn o vei adopta dupa cel mic ca s-ar putea sa nu-i convina cum vrei tu sa dormi...ci cum vrea sufletelul lui.

| mioara a răspuns:

Tot asa nu te speria.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nici o problema, cu timpul vei gasi o pozitie comoda si pentru tine si pentru bebe.

| Dan a răspuns:

Ai mare grija cum te misti in pat, mai bine ar fi sa consulti un medic, pentru a nu cauza probleme tie si micului tau cel drag.Sa ai parte de o nastere usoara.Cand vine pe lume sa-mi spui te rog ce nu ii dai.Multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt insarcinata in luna a 5 si nu pot sa dor nici cum. cum ii mai bine pe spate introparte?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu inca daca sunt gravida sau nu dar nu mai pot sa dorm pe burta de 3 saptamani si ma doare cau si am ameteli, ma doare burta parca trebuie sa ma fac bolnava... ce ziceti sunt gravida?