Noi l-am primit ieri și nu doare aproape deloc, o să vezi. Toată lumea primește un singur vaccin, în mână. Nu pățești nimic, calmează-te, pe bune că nu doare.
Mersi mult m-ai ajutat sa ma calmez
Grupele,ritmul inocularilor si intervalele admise se stabilesc prin Programul National de Imunizare al Ministerului Sanatatii.Intr-adevar trebuia efectuat la varsta de 14 ani, cl a8 a, dar nefiind pe stoc vaccin s-a amanat vaccinarea. Este bine sa-l faci pentru ca este ultima revaccinare care incheie ciclul inceput de la varsta de 2 luni.Se face in picior pe cale strict intramusculara si pot sa apara reactii postvaccinale-durere locala, febra, eritem 2, 3 zile-minime daca se administreaza corect vaccinul.
Eu l-am facut ieri si nu m-a durut deloc.acum mi s-a umflat mana dar doctorita a zis ca e doar o reactie de la organism.il faci doar in mana, la mine la in clasa l-am facut doar 7 restul au refuzat, fricosi(bine si eu tremuram ca varga dar nu se pune).il faci acum pentru ca au venit mai tarziu vaccinurile, au intarziat cam 2 ani
Mersi m-am mai calmat putin... chestia e ca nu suport injectiile si eu sunt mai sensibila si mai emotiva in general deci mersi mult serios
anonim_4396 întreabă: