| adrica a întrebat:

Sunt in concediu de crestere copil si trebuie sa ma operez de fiere. adeverinta pentru spital de unde o primesc? de la firma sau de la primarie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
tundenana
| tundenana a răspuns:

De la firma unde "lucrezi" mergi si ceri o adeverinta... vezi ca mie mi-au cerut adeverinta scoasa de pe site-ul CAS-ului ...este ceva formular tip pe site-ul CAS care trebuie scoasa la imprimanta si completata de contabila firmei tale... oricum tu intreaba sa vezi sigur...

daniela
| daniela a răspuns:

De la servici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lucrezi la Primarie sau la firma?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel de la firma care ti-a spus asta e idiot. Du-te si vorbeste cu directorul, spune-i ca-si bate joc de tine tembelu' ala. Nu vorbi cu altul mai marunt, sa nu pierzi vremea degeaba, mergi la cel mai mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca esti in concediu de crestere copil, contractul individual de munca este suspendat. Tu primesti bani de la stat. Prin urmare, adeverinta pentru spital ti se va da de la primarie. Cit timp ai contractul suspendat nu esti in nici o relatie cu angajatorul. Raporturile dintre voi sint inghetate. Cei care n-ati completat niciodata astfel de adeverinte...lasati-o mai moale! Cind ai facut dosar pentru a suspenda contractul, sa ingrijesti de copil, l-ai dus la primarie, nu la angajator.

| adrica explică:

Bro, lucrez la firma de stat

| adrica explică:

Lucrez la firma de stat. stie cineva sa imi dea un nr de lege, pentru ca de la personal nu vor sa imi dea zicind ca nu este legal si ca trebuie primaria

| adrica explică:

Nu stie nimeni o lege? de la servici ma trimite la primarie.

| adrica explică:

Se pare ca adeverinta se ia de la oficiul de asistenta sociala, pentru ca ei platesc contributia la stat nu firma unde esti angajata