| miki_6623 a întrebat:

Sunt in perioada tezelor, si dupa ce scap de ele intru in perioada examenelor de capacitate, ce imi recomanda-ti pastile sau orice pentru a ma putea concentra mai tare la invatat si sa retin mai usor.
PS: lecitina isi face prea greu efectul in 3 luni

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| LadyDy01 a răspuns:

Ginkoprim

| Barlea_Bogdan_1997 a răspuns:

Nu te indopa cu pastile pentru ca numa rau iti faci! mai bine te pui in locuri linistite fara zgomot sau derajamente si citesti faci cu atentie! Crezi ca medicamentele sunt ceva miracole? Te inseli! Si eu anul trecut am trecut prin astea si am incercat medicamentele dar nu m-au ajutatlaughing asa ca m-am pus in locuri linistite si am invatat! Am trecut cu bine e teze si examene! Funda?big grin

| Barlea_Bogdan_1997 a răspuns:

Nu incerca medicamentele deoarece iti faci rau! Si eu am trecut prin astea anul trecut si nu am reusit cu medicamente! Iti zic pe proprie experienta si vazand ca nu functioneaza medicamentele m-am staduit sa retin! PS: am trecut cu bine de tezehappy si examene!
CONCLUZIA: NU sunt bune medicamentele! FUNda?

| Casualties a răspuns:

Nu iti trebuie nici un fel de pastile, pastilele te vor distruge mai mult decat sa te ajuta, pur si simplu te concentrezi pe ce ai de invatat, cu calculatorul si televizorul inchis. Concluzie : Nu lua pastile si relaxeaza-te doar. Te poti concentra tu fara nici un fel de pastila.