| Noreasontosimle a întrebat:

Sunt îngrijorată! De câteva luni am pe fese in interior spre anus numeroase bubițe, asemănătoare negrilor...nedureroase, uneori se inflamau si doar atunci erau dureroase. Le am tratat cu anumite creme și soluții recomandate de dermatolog însă N au trecut, am ajuns intr-un final la chiuretare
mi s au dat 3 analize de sânge pe care trebuie sa le fac( le am făcut de dimineata, mâine o sa iau și rezultatele) dar M a îngrijorat ca mi-a dat sa fac analiza Pt sifilis, oare sunt șanse sa am așa ceva? Dacă in doi ani am avut același partener, și la rândul sau doar cu mine a fost... și acestea au apărut după un an și ceva? El nu are absolut nimic, cât de gravă este aceasta boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Daca ai tu, automat are si el. Si daca are si el si tu zici ca sigur nu ai mai avut alti parteneri...inseamna ca el a mai avut.
Si...e cam naspa boala.
"Bolnavul, poate avea manifestari generale, comune, care includ: dureri de cap, disconfort, scaderea apetitului si posibila eruptie la nivelul pielii. Manifestarile cutanate sunt de obicei de culoare rosie-bruna si sunt raspandite pe tot corpul. Nu sunt pruriginoase si aspectul lor poate varia: pot fi plate sau ridicate, pot fi sau nu solzoase si pot fi sau nu prezente pustulele. " Astea sunt doar cateva din simptome.

| Noreasontosimle explică (pentru sofisis):

Mi e greu sa cred ca a mai avut alta partenera in astia doi ani. Stiu ca suna ciudat și poate par naiba. Dar niciodată nu s-a pus problema de gelozie, bănuieli, și mereu a fost cu mine și pentru mine... sigur nu a mai fost cu alta femeie...

| sofisis a răspuns (pentru Noreasontosimle):

Am spus ca "daca". Daca se dovedeste ca ai, clar el a mai avut o partenera.
Poate nu e nimic. Sper pentru voi sa nu fie sifilis. Pt ca, repet, e naspa boala.