| MARGARETA199734 a întrebat:

Sunt insarcinata in 13 saptamani, ideea este ca am citit undeva ca grețurile si vărsăturile ar trebui sa se cam oprească, in schimb eu am inceput sa vars mai mult, nici la inceput nu vărsam atata.
O data la cateva zile, daca mananc ceva dau afara si dupa imi revin la normal, nu mai am nimic, astazi de exemplu am mancat o portocala nu am avut nimic pe moment dupa o ora aproximativ am vărsat puțin, ma intreb de ce?
Mi-e frica pentru puiul meu sa nu pățească ceva!
Oare este normal, o sa ma țină asa toata sarcina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Varsaturile sunt normale in sarcina si se intampla la majoritatea femeilor pana in luna 4-5 adica 16-20 saptamani.
Sunt situatii cand varsaturile continua pana in luna a 9-a si acele sunt sarcini toxice.
Eu am avut sarcina toxica, vomitand 9 luni de zile si copilul s-a nascut f sanatos si puternic. Din pacate, pentru mine, pentru ca nu m-am putut eu alimenta foarte bine in timpul sarcinii, desii bebele lua tot ce-i mai bun si mai sanatos de la mine, dupa nastere am inceput sa am carii dentare, sa-mi cada parul si sa am ajuns in 3 luni la greutatea de dinainte de sarcina. Mi-am revenit imediat cum am inceput sa mananc bine, sanatos si in cateva luni am fost si eu foarte bine.

2 răspunsuri:
| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un doctor.Nastere usoara happy

| RalucaRallu15 a răspuns:

Poti sa vorbești cu un doctor...
Dar eu am o verisoara si e gravida cam de la Craciun, si aproximativ 3 luni vărsa intruna... orice manca vărsa (a si slabit), iar acum si-a revenit nu mai are nimic...
Depinde si de la femeie la femeie ...Naștere ușoara si sănătate