| daiana_7736 a întrebat:

Sunt insarcinata in 3 luni de curand medicul mi-a spus ca nu aude bataile inimii bebelusului.Am mai fost la alt medic si acelasi lucru mi-a spus. Ce pot face? Imi doresc acest copil.Trebuie sa mai consult alt medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai consulta alt medic, dar urgent (maine cel mai tarziu). daca nici el nu inregsitreaza activitate cardiaca fetala, din pacate trebuie sa faci urgent chiuretaj. Fiindca fatul este mort in uter si practic putrezeste acolo. Poti face fie o mare hemoragie, fie septicemie. Asigura-te insa ca nu exista activitate fetala, cel mai bine mergi cu rezultatul ecografiilor si interneaza-te in cea mai mare sectie de ginecologie din zona.

| arrriadna a răspuns:

E grav. Nu astepta sa treaca timpul. Mergi si la alt eco, pentru ca nu e de joaca. La ecograf ti-a vazut copilul miscandu-se? Daca vrei o indrumare, eu am avut un ginecolog specializat in eco, cosmin mihailescu se numeste si "presteaza" si la un cabinet particular la iancului. Iar eu am avut sarcina cu probleme si m-a urmarit saptamanal, doar ca sa se asigure ca bebe era oki. Orice alegi tu sa faci, crede-ma ca e tare important sa te asiguri ca bebe traieste bine-mersi. Stiu ca iti doresti acest bebelus, fiindca altfel nu il faceai. Stiu si cum e sa stai cu stresul asta imens, asadar cu cat capeti mai repede un raspuns cu atat este mai bine! Aduna-ti curajul si elimina riscurile. Pupicei si sa ne spui cum a iesit noul eco.