anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt însărcinată in 7 luni jumate și as vrea să fac cezariană, cât mai curând.
Problema e ca am 113 de kilograme și abia pot să merg.
Nu mai suport!
Cezariana la 7 luni este indicată sau nu?
Dacă ii spun doctorului să mă opereze săptămâna asta, va accepta sau sarcina e prea mică?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 7 luni jumate sarcina este in pericol si nu se poate face nimic pana la nastere. Adica este risc major sa nu traiasca.
La modul cel mai serios pune-te pe mers, ca ajuta la nastere si la supravietuire si mananca cu masura, fiindca copilul este dezvoltat suficient acum si nu trebuie sa mai mananci cat pentru 2.

| Anuskaa a răspuns:

Intreaba medicul, nu aici pe site!

| Petre_Ilinca_1998 a răspuns:

Nu se face cezariana de urgenta doar fiindca mama nu mai poate suporta, copilul este expus unui pericol in acest caz. Deja mergi pana la capat, dar cere si sfatul medicului!

| GiuliaMariaaa a răspuns:

Cred că e puțin prea devreme, pentru că s-ar naște prematur și ar fi riscuri enorme pentru viața copilului. Mai bine vorbește cu doctorul.